Despre noi

Sanatate si siguranta o parte integranta a solutiilor pe care le oferim clientilor nostri. Clientii stabiliesc in mod regulat standarde de performanta ridicate care subliniaza imbunatatirea continua, implicarea si responsabilizarea angajatilor. Urban Project a indeplinit aceste provocari si se straduieste in continuare sa depaseasca asteptarile clientilor si a celorlalte parti implicate.

Urban Project foloseste mai multe metode inovative pentru a creste performantele sale in materie de SSM, printre metodele utilizate acestea sunt cursuri SSM,instructaje SSM si testari. In plus cea mai importanta metoda utilizata de Urban project pentru a masura performanta serviciilor este rata mica de accidentare raportata la numarul de angajati.

Tratam problemele specifice fiecarui client cu rapiditate, confidentialitate si garantam standarde calitative inalte pentru serviciile noastre. Ne straduim sa oferim cel mai bun pret si sa ridicam standardele de calitate.

Avem o echipa formata din experti si inspectori de specialitate cu o vasta experienta si cunostinte in domeniu.Ne straduim permanent sa preluam cat mai mult din obligatiile angajatorilor pe linie PSI si SSM. Instruirea angajatilor este in format multimedia, cu un grad ridicat de asimilare a informatiilor.

Momentan tinem instruiri in romana, engleza si franceza. Avem permanent promotii si comisioane motivante pentru fidelizarea si consolidarea relatiilor cu firmele partenere bazandu-ne pe principii de business win-win.
Participam activ in cadrul controalelor ITM si ISU, acestea nu va vor mai da batai de cap.

Informatii fiscale

 
Oferta promotionala C.M.I.
Oferta C.M.I pentru un numar de pana la 4 angajati contine: documentatie completa SSM, documentatie complete SU, instuire perioadica trimestriala, autorizare din punct de vedere SSM...

Vezi ofertele
Oferta promotionala Start-up
Oferta promotionala Start-up pentru un numar de pana la 4 angajati contine: documentatie completa SSM, documentatie complete SU, instuire perioadica trimestriala, autorizare din punct de vedere SSM...

Vezi ofertele
Oferta promotionala Clinici si Saloane
Oferta promotionala preluare Clinica medicala/Salon infrumusetare pentru un numar de pana la 10 angajati contine: documentatie completa SSM, documentatie complete SU, Instuire perioadica...

Vezi ofertele